De Juiste vraag wil aan de vraag voldoen. 

Omdat wij niet geloven in het effect het plezier van online trainingen hebben wij alle trainingen on hold gezet. Veel van onze collega's doen online en onze bewuste keuze is dat niet te doen.  

Wat doen wij wel? In onze omgeving en op het nieuws horen wij hoe het de mensen vergaat. Sommigen werken zich een slag in de rond en anderen zitten verveelt thuis. Lopen tegen muren aan komen zichzelf tegen en weten het even niet. 

Na wat onderzoek blijkt dat mensen behoefte hebben aan reflectie. Zinvolle reflectie. Zelfreflectie! Logisch want als je jezelf kent, weet welke keuzes je moet maken, een heldere geest hebt, scherper kan denken en denken kan stimuleren kom je overal doorheen. Het verschil tussen geluk en depressie, angst en blijdschap, succes of falen!  Omdat dit juist nu zo belangrijk is hebben wij besloten de training voor iedereen beschikbaar te maken voor een gereduceerd tarief en op verschillende locaties in het land. Omdat wij de enige aanbieder zijn voor zover wij weten nemen wij onze verantwoordelijkheid in dezen. 

Wij organiseren deze training binnen de wettelijke mogelijkheden. Neem contact met ons op en kijk samen met ons wat deze training voor jou kan doen. Is het creatief zijn, wil je scherper denken, bewuster zijn, ontspannender door het leven kunnen, gewoon meer zelf kennis of mensenkennis opdoen? In Delphi staat geschreven:"Ken jezelf en je zult het universum kennen". Wij gaan er voor. 

We horen je graag. 


Omdat wij niet geloven in het het succes en het plezier van online trainingen kunnen wij gedurende de periode van beperkingen door de overheid als gevolg van de corona crisis alleen de training "zelfreflectie" aanbieden. Wij hebben deze training wat uitgebreid waardoor het voor een breder publiek geschikt is. En is tevens en erg goede instapmodule voor alle andere trainingen die wij zo spoedig mogelijk weer aan zullen bieden. Wij ervaren dat deze training met name in deze periode een erg goed aanslaat bij een breed publiek. Zelfreflectie is in deze tijden erg zinvol en kan het verschil betekenen tussen geluk en depressiviteit, falen of slagen! Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en wat deze training in uw specifieke situatie kan betekenen.