Zelfreflectie. Code ZRF. Verlaagde bijdrage 99, 00 euro. 

Geschikt voor een ieder die beseft dat zelfreflectie belangrijk is en het zelf wil kunnen. Je hoort het iedereen zeggen:" JA! Ik doe aan zelfreflectie", als je dan vraagt:" Hoe?" Dat volgt er een veelzeggende stilte. Mensen denken aan zelfreflectie te doen maar ze weten eigenlijk niet hoe. In deze korte maar intensieve training leren we aan hoe jij dat wel zelf kan doen.  Hoe je een dilemma een probleem of twijfel aanpakt. Het resultaat is een heldere geest, scherper denken, weten wie je bent, ontspannender, verhoogde levenslust, meer zelfvertrouwen, betere keuzes maken, rust in jouw leven en veel meer. De mist verdwijnt helderheid verschijnt. Er is geen voorkennis vereist. Wel een open mind en houding.  Deze training vergt slecht één ochtend van 10.00 tot 14.00 uur of één namiddag/avond van 16.00 tot 20.00 uur. En is een hele goede instap voor al de andere trainingen. 


Een Socratisch gesprek voor beginners.   Code: SGB. Bijdrage 299,00 euro.

Geschikt voor iedereen die nog niets met deze vorm van vraag gesprekken heeft gedaan. Dit is een korte inleidende training van slechts één dag. 


Een Socratisch gesprek voor gevorderden.   

Dit is geschikt voor iedereen die al een basis heeft. En duurt twee dagen. Code: SGG. Bijdrage 599,00 euro

Dus 

Een Socratisch gesprek compleet. 

Dit is voor beginners die nog geen basis hebben maar wel alles willen leren. Deze training met veel oefening duurt drie dagen. Code SGC.  Bijdrage 899,00 euro.


Vraag gesprek voor de professional. Complete training van drie dagen met eventueel coaching achteraf. Code: VP. Bijdrage 995,00 euro Part Incl BTW. Bedrijven excl BTW.


Socratisch denken voor strategen.  Complete training van drie dagen met mogelijkheid tot begeleiding in strategische sessies achteraf. Code: SDS.  Bijdrage 1445,00 euro ex BTW.


Socratisch denken en vragen voor verkopers.  Complete training van drie dagen met mogelijkheid tot begeleiding en coaching  sessies achteraf in het veld. Code: SDV.  1195,00 excl BTW. De Juiste Vraag:  Zijn wij zeker van onze zaak? JA dat zijn wij. Wij kennen dan ook de tevredenheid garantie. Indien wij niet de met u van tevoren vastgestelde doelen behalen zullen wij de helft van de betaalde bijdrage aan u terug betalen.  


Omdat wij niet geloven in het het succes en het plezier van online trainingen kunnen wij gedurende de periode van beperkingen door de overheid als gevolg van de corona crisis alleen de training "zelfreflectie" aanbieden. Wij hebben deze training wat uitgebreid waardoor het voor een breder publiek geschikt is. En is tevens en erg goede instapmodule voor alle andere trainingen die wij zo spoedig mogelijk weer aan zullen bieden. Wij ervaren dat deze training met name in deze periode een erg goed aanslaat bij een breed publiek. Zelfreflectie is in deze tijden erg zinvol en kan het verschil betekenen tussen geluk en depressiviteit, falen of slagen! Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en wat deze training in uw specifieke situatie kan betekenen.