Verkoop voor professionals. Business Issue Selling.Verkoopeffectiviteit

De meest innovatieve verkoopontwikkelingstraining voor de 21e eeuw
Bij DJV gaat de training Verkoopeffectiviteit verder dan verouderde verkooptheorieën en -methoden. In de moeilijke verkoopomgeving van vandaag zijn alleen het zich positioneren als deskundige adviseur of het benutten van uw persoonlijkheid niet langer voldoende om klanten of nieuwe klanten te winnen. Moderne klanten hebben letterlijk een wereld aan opties binnen handbereik, dus het verkopen van producten - of zelfs oplossingen - vereist een nieuwe aanpak en vaardigheden. Dus, wat werkt? Simpel gezegd, de volledige klantervaring integreren, van begin tot eind - en dat is precies wat we u helpen te realiseren.

Optimaliseer uw verkoopeffectiviteit met onze verkoopontwikkelingstraining
Wees eigenaar van de klantervaring van het eerste contact tot de order en de gehele duur van de relatie.
We laten u systematisch zien hoe u uw verkoopinspanningen succesvoller en effectiever kunt maken door de tools en competenties te bieden die u nodig heeft. Omdat de klant van vandaag op zoek is naar een koopervaring waarin elk onderdeel van de verkoopervaring naadloos in het geheel is geïntegreerd, helpen we u de leiding te nemen over elk aspect en laten we u zien hoe u het hele verkoopproces vakkundig kunt vormgeven. Het is wat we "Owning the Customer Experience" noemen, en het is precies waarvoor onze training voor verkoopeffectiviteit is ontworpen. Elke persoon in uw organisatie heeft een rol te spelen bij de implementatie van het Customer Experience Ownership-model.
Onze innovatieve aanpak
Tegenwoordig bevinden we ons op een opwindend kruispunt in moderne verkoop en marketing - een die veel uitdagingen met zich meebrengt, maar ook een die een groot potentieel voor succes biedt aan degenen die bereid zijn af te wijken van de gebaande paden, vooruit te komen en iets nieuws te proberen. Bij DJV heeft onze uitgebreide ervaring met het helpen van klantorganisaties ons een uniek perspectief en ongewoon inzicht gegeven, waardoor we de strategie en vaardigheden kunnen bieden die u nodig hebt om op elk punt in het verkoopproces waarde te creëren voor uw klanten. Onze innovatieve benadering van verkoopeffectiviteit kan het verschil betekenen tussen middelmatigheid en uitmuntendheid.
Op maat gemaakte training voor verkoopeffectiviteit
Neem contact op om meer te weten te komen over wat het betekent om eigenaar te zijn van de klantervaring, waarin de concepten worden beschreven die u kunt verwachten te beheersen door middel van onze Sales Effectiveness-training. Schrijf je dan in voor de cursus in de leermodaliteit van je keuze: klassikaal studeren, online studeren (d.w.z. virtueel klaslokaal of individuele e-learning), social workflow learning of blended learning. Welke modaliteit u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u de nieuwste state-of-the-art concepten en methoden leert die uw bedrijf op de top van uw markt plaatsen.
Als u op zoek bent naar een Sales Development Training-programma dat resultaten, expertise en training op maat biedt - een die wordt aangeboden door een erkende leider op het gebied van Sales Effectiveness - neem dan contact op met DJV. We helpen u graag bij het bepalen van de beste trainingsoptie voor de behoeften van uw organisatie.