Omdat wij niet geloven in het het succes en het plezier van online trainingen kunnen wij gedurende de periode van beperkingen door de overheid als gevolg van de corona crisis alleen de training "zelfreflectie" aanbieden. Wij hebben deze training wat uitgebreid waardoor het voor een breder publiek geschikt is. En is tevens en erg goede instapmodule voor alle andere trainingen die wij zo spoedig mogelijk weer aan zullen bieden. Wij ervaren dat deze training met name in deze periode een erg goed aanslaat bij een breed publiek. Zelfreflectie is in deze tijden erg zinvol en kan het verschil betekenen tussen geluk en depressiviteit, falen of slagen! Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en wat deze training in uw specifieke situatie kan betekenen. 

De training zelfreflectie heeft code ZRF en kent tijdens de corona beperkingen een verlaagde investering van 99,00 euro per persoon. 

De cursus kan op elke dag gevolgd worden op verschillende locaties in het land. Onder andere   Deventer, Enschede, De Lutte, Haarlem, En als het één op één is op elke overeengekomen locatie. Aanvang is altijd als u voor de ochtend kiest om 10.00 en duurt tot 14.00 uur. Kiest u voor de namiddag/avond dan is de start om 16.00 en duurt deze tot 20.00 uur. U kunt bellen met 0614724300 voor een passende datum. Of een mail sturen aan training@dejuistevraag.com. U kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina gebruiken. Dan sturen wij u wat alternatieven die al gepland staan zo dicht mogelijk bij uw woonadres.